Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:53:06

Завершений ремонт 15 кілометрів дороги Т-25-19 Авдіївка-Холми-Оболоння

18.11.2021   08:18Агенцiя

Про це повідомляє Служба авомобільних доріг в Чернігівській області.

Ось так змінилась вбита дорога по селу Авдіївка Понорницької ОТГ.

Було - січень 2021 року, стало - листопад 2021 року.

Ось так змінилась розбита дорога від села Хлоп'яники в сторону центру Холминської ОТГ.

У 2021 році оновлено дві ділянки дороги Т-25-19 Холми - Авдіївка - Оболоння, які примикають до національної траси Н-27 Чернігів - Мена - Сосниця - Грем'яч:

- 3 км в районі с. Авдіївка;

- 12 км від с. Хлопяники в сторону с. Холми.

Усього протяжність ремонту - 15 км. Наразі роботи завершені, об'єкт готується до вводу в експлуатацію.

Підрядна організація - ПрАТ "Шляхове ремонтно-будівельне управління №82".

Дорога Т-25-19 - це маршрут, який з'єднує новоутворені Корюківський та Новгород-Сіверський райони Чернігівської області. В районі села Хлоп'яники та села Авдіївка дорога перетинається з національною трасою Н-27 Чернігів - Мена - Сосниця - Грем'яч, по якій місцеві жителі можуть дістатись до обласного центру. Соціально важливий маршрут - дорога до опорних лікарень, для екстренної медичної допомоги та шкільних автобусів.

Дорога відремонтована уперше за 50 років. Раніше тут була вибоїна на вибоїні. Навіть ямковий ремонт було неможливо провести для тимчасового забезпечення проїзду. Місцями дорога була зруйнована повністю.

В процесі ремонту укладений шар для посилення основи, вирівнюючий та верхній шари асфальтобетону. Відремонтовано три штучні споруди (у тому числі міст через річку Кістер) та водопропускні труби. Влаштовані з'їзди, заїзні кишені та місця зупинки автотранспорту. Зроблена обстановка дороги - розмітка, знаки, бар'єрне огородження, напрямні стовпчики. Зроблені пішохідні доріжки. На пішохідних переходах встановлено автономне освітлення.

В рамках Програми президента України "Велике будівництво" у 2021 році у Чернігівській області планується відремонтувати 182 кілометри доріг державного значення.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.