Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:12:24

На Прилуччині у чоловіка виявили 200 грамів наркотичних речовин

06.11.2021   10:17Агенцiя

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції виявили у 33-річного мешканця одного з сіл району підготовлений до вживання канабіс. Заборонені наркотичні речовини поліцейські направили на проведення дослідження, повідомляє Поліція Прилуцького району.


Загалом правоохоронці вилучили у чоловіка 4 паперові згортки та 2 пластикові пляшки ємністю 5 л та 6 л з подрібненою зеленою рослинною речовиною, ззовні схожою на коноплі. Загальна вага наркорослин сягає близько 200 грамів.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція розслідує кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Її санкція передбачає штраф,  виправні роботи, арешт або обмеження волі на строк до п’яти років.
Досудове розслідування триває.

Фото: Поліція Прилуцького району

priluki.city



 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини