Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:27:52

По Киїнці завершується влаштування верхнього шару нового асфальтобетонного покриття

21.10.2021   11:09Агенцiя

У процесі оновлення ділянка траси Р-69 Київ - Вишгород - Десна - Чернігів по селу Киїнка, що на виїзді з обласного центру. Ремонтується відрізок від Чернігова до перехрестя з дорогою М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі. Протяжність ремонту - 3,7 км.

 

Завершені роботи з укладання верхнього шару покриття по основному проїзду. Залишається асфальтування з'їздів та мосту у цетрі села, який ще в процесі ремонту.
Активно йде робота по облаштуванню пішохідних зон з тактильної плитки, встановлення огородження пішохідної зони, облаштування місць зупинки громадського транспорту.

Підрядна організація - ТОВ "ШБУ №14".

Ця ділянка дороги Р-69 забезпечує в'їзд до обласного центру з об'їзної Чернігова з траси М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі. Фактично село Киїнка - це околиця Чернігова, тут проживає чимало людей, що працюють у місті. Також є дачні будинки містян. Рухається міський громадський транспорт, шкільний автобус.

В процесі ремонту буде знято старе зношене покриття дороги. Замість нього влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетону товщиною 12 сантиметрів та верхній шар товщиною 5 сантиметрів. Будуть відремонтовані зупинкові та посадкові майданчики, встановлені нові автопавільйони на зупинках громадського транспорту. Також буде зроблена тротуарна зона. Встановлені нові дорожні знаки, огородження, напрямні стовпчики, нанесено розмітку, шумові смуги. Влаштовано зовнішнє електроосвітлення.

В рамках Програми президента України "Велике будівництво" у 2021 році у Чернігівській області планується відремонтувати 182 кілометри доріг державного значення.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини