Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 21:37:11

За підозрою у вбивстві мешканця Прилуцького району взято під варту

20.10.2021   09:44Агенцiя

Прилуцькою окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом протиправного заподіяння смерті іншій людині (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 3 жовтня поточного року у вечірній час мешканець с. Дідівці, Прилуцького району, 1997 року народження, знаходячись на стадіоні с. Замістя, Прилуцького району, вживав спиртні напої з своїм односельцем 2000 року народження. У подальшому між ними виникла раптова суперечка, в ході якої старший молодик завдав удару ножем в шию потерпілого. В результаті чого останній помер.

Після чого зловмисник заховав тіло потерпілого в безлюдному місці, а ніж викинув в річку Удай.
Наразі громадянину повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. За принципової позиції прокурора на підставі зібраних доказів 17 жовтня суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів.      

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Прилуцької окружної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.