Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 14:36:29

Урочиста церемонія Посвяти першокурсників у студенти Академії Державної пенітенціарної служби

25.09.2021   11:10Агенцiя

Цьогоріч до факультету заочного і контрактного навчання зараховано 179 здобувачів вищої освіти, з них сьогодні 103 студентські квитки було вручено студентам денної форми навчання, освітнього рівня бакалавр за спеціальностями «Право», «Психологія», «Правоохоронна діяльність».

Ректор Академії Державної пенітенціарної служби Олексій Тогочинський разом із почесними гостями, начальниками факультетів привели до Присяги  курсантів юридичного факультету та факультету пробації.

«Вступаючи на службу до Державної кримінально-виконавчої служби України, клянуся завжди залишатися відданим Українському народові, неухильно додержуватися Конституції та законів України, бути чесним, гуманним, сумлінним і дисциплінованим, зберігати державну та іншу таємницю, що охороняється законом. Присягаю з високою відповідальністю виконувати свій обов’язок, вимоги статутів і наказів, постійно вдосконалювати професійну майстерність та підвищувати рівень культури, не допускати порушення прав і свобод людини та громадянина, всіляко сприяти зміцненню правопорядку…», – проголошували слова Присяги юнаки та дівчата.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:40

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме, 4 пожежі.

3 травня: цей день в Україні і світі

3 травня: цей день в Україні і світі 10:37

ДЕНЬ 800 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 800 RUSSIAN AGRESSION

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини