Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:37:11

Понад 4,6 тис судових засідань, близько 11 тис відвідувачів, 56 заборонених предметів: служба судової охорони Чернігівщини підвела підсумки діяльності за серпень

08.09.2021   14:04Агенцiя

Як спрацювали судові охоронці у серпні обговорили учора на нараді в територіальному управлінні Служби судової охорони у Чернігівській області. Захід відбувся під головуванням начальника управління полковника Служби Олександра Рибака.

Розпочали засідання на приємній ноті - вручили чергове спеціальне звання майора Служби судової охорони начальниці Служби інформаційно-аналітичної роботи Юлії Шевчик.

В ході наради було проаналізовано основні показники Служби, заслухано доповіді та виступи профільних заступників та керівників відділів і служб, надано оцінку реальному стану справ, обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Особливу увагу Олександр Рибак акцентував на якості несення служби. Окремо зупинився на стані забезпечення об’єктів системами інженерно-технічної охорони.

- Встановлення  сучасних систем відеоспостереження на базі судів, не забезпечених цілодобовими нарядами, є одним з нагальних питань, - наголосив керівник. Маємо залучити всі можливі ресурси для охоплення цих об’єктів безперервною надійною охороною.

Щодо професійної підготовки особового складу, організації роботи оперативно-чергової частини, питань охорони праці та пожежної безпеки, виконавської дисципліни  виступив заступник начальника управління полковник Олег Головешко.

За словами заступника начальника зі служби полковника Валерій Гольця, упродовж серпня було забезпечено безпеку 10898 учасників судових процесів під час 4631 судових засідань. Посилені заходи безпеки вживалися під час проведення 8 засідань, учасниками яких стали 136 осіб.

Попередження пронесення до установ судової влади небезпечних предметів є одним з ключових завдань Служби. Так, у звітному періоді  судові охоронці завадили пронесенню 56 заборонених речей, а саме: 45 ножів, 8 газових балончиків та 3 пристрої для відстрілу патронів, споряджених гумовою кулею.

За результатами наради розроблено ряд організаційно-практичних заходів для підвищення ефективності діяльності управління, окреслено пріоритетні напрямки роботи на наступний період.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини