Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:56:19

В Ніжині розкрито тяжкий злочин минулих років. Підозрюваного взято під варту

03.09.2021   14:16Агенцiя

За процесуального керівництва Ніжинської окружної прокуратури розкрито тяжкий злочин, скоєний у травні 2019 року у Ніжині.

Завдяки скоординованим спільним діям прокуратури та поліції встановлено особу і затримано громадянина, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Досудовим розслідуванням установлено, що у травні 2019 року 34-річний ніжинець поблизу школи № 5 м. Ніжина завдав потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, унаслідок яких той помер. Окрім того в ході розслідування зібрано докази, які свідчать, що вказаний громадянин у березні 2021 року під час спільного розпиття спиртних напоїв спричинив своєму знайомому тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя.

На даний час громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 121 КК України.

Слідчим суддею Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області за клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному на час досудового розслідування обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Ніжинської окружної прокуратури
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини