Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:58:34

У Чернігівському районі на дорогах Н-28 та Р-56 вкрали обладнання для освітлення пішоходних переходів

28.08.2021   11:30Агенцiя

У Чернігівському районі на автомобільних дорогах Н-28 Чернігів - Городня - Сеньківка та Р-56 Чернігів - Пакуль - КПП "Славутич" - Чорнобиль зафіксовані випадки крадіжки обладнання для автономного освітлення пішохідних переходів.

Зловмисники "обчистили" два переходи на 11-му кілометрі траси Н-28 поблизу поворотів на села Клочків та Черниш. Злодії вкрали три сонячні панелі, акумуляторні батареї на чотирьох опорах, чотири контролери, два світлофори, чотири світильника з кронштейнами, зрізали кабель живлення. Пошкодили два світлофори та антивандальні "їжаки".

На 14-му кілометрі дороги Р-56 поблизу з'їзду до с. Зайці вкрали чотири акамуляторні батареї, два контролери. Пошкодили антивандальні "їжаки".

Судячи з характеру пошкоджень, припускаємо, що крадії використовували спеціальну техніку. Ймовірно, вишку. Оскільки висота опор автономного освітлення майже вісім метрів.

Автономне освітлення для підвищення безпеки пішохідних переходів на трасах Чернігівської області було встановлено впродовж 2019 - 2020 років.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області навила відповідне звернення до правоохоронних органів.

Звертаємось до громадян, якщо ви були свідком крадіжки або маєте з цього приводу якусь інформацію, - зверніться на гарячу лінію Служби автомобільних доріг у Чернігівській області: (0462) 661-893 - зі стаціонарного, 0952714374 - з мобільного. Або ж до поліції за номером 102. Будемо вдячні за допомогу у встановленні осіб зловмисників.

Просимо бути відповідальними та не допускати крадіжок та вандальних дій стосовно засобів організації і підвищення безпеки дорожнього руху. Адже основне їх призначення - це збереження здоров'я та життя людей.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини