Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:09:14

Чернігівська область: піротехніки ДСНС знищили мінометну міну

27.08.2021   15:01Агенцiя

26 серпня об 11:30 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних господарств с. Високе Височанської територіальної громади, в купі з піском було виявлено металевий предмет, схожий за ознаками на боєприпас.

Небезпечне місце до прибуття рятувальників охоронялось співробітниками Національної поліції.

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Чернігівській області, які прибули за викликом, ідентифікували небезпечну знахідку, як мінометну міну калібром 50 мм часів Другої світової війни. Після проведення невідкладних робіт та обстеження прилеглої території, вибухонебезпечний предмет було вивезено спецавтомобілем у визначене місце за межами населеного пункту та о 16:00 знищено.

Рятувальники ДСНС України нагадують, що в разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, необхідно негайно зателефонувати за номером "101" або "102". В жодному разі не торкайтесь підозрілого предмету, його вилученням та знищенням мають займатись виключно спеціалісти відповідних служб.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини