Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:42:08

У Ніжинській міськраді обговорили темпи вакцинації та збільшення нових випадків захворюваності на коронавірус

17.08.2021   10:11Агенцiя

16 серпня, міський голова Олександр Кодола провів щотижневу оперативну нараду. Керівники медичних закладів міста поінформували про стан загальної епідеміологічної ситуації на території Ніжина, що склалася упродовж попереднього тижня.

Головні лікарі відмічають зріст захворюваності на COVID-19.

Протягом попереднього тижня на ГРВІ захворіло 134 особи, з них 47 дітей.

За минулий тиждень зареєстровано 26 нових випадків (а було 16) на COVID-19. Госпіталізовано за тиждень до міської лікарні 32 пацієнти, 19 яких з підтвердженим діагнозом COVID-19. 2 летальних випадки.

На разі у міській лікарні по напрямку COVID-19 перебуває 39 пацієнтів, з них 25 осіб з підтвердженим ПЛР тестом.
На сьогодні на амбулаторному лікуванні – 30 ніжинців (а було 16), контактних осіб – 46 (а було-25).

Протягом попереднього тижня провакциновано вакцинами Moderna – 990 осіб, CoronaVac – 458 осіб, Pfizer 582 осіб, вакциною Astrazeneca 20 особам проведено ревакцинацію.

У Ніжинському пологовому будинку народилося 20 немовлят: 13 хлопчиків, 7 дівчаток.

У міській лікарні розгортається ще одне відділення, для надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Це терапевтичне відділення.

На завершальному етапі виконання робіт по Великому Будівництву в Ніжинській центральній міській лікарні. Продовжуються ремонтні роботи по вул. Гоголя, алеї Шевченка та фонтану на центральній площі міста. На 16 серпня буде заключено договір по капітальному ремонту скверу Гоголя. 13 серпня відбулося розкриття тендерної процедури по алеї Шевченка, наразі вивчаються пропозиції від учасників тендеру. А також запланований поточний середній ремонт дорожнього покриття по вул.Московська від 10 школи до відділку поліції за кошти обласного бюджету.

Міський голова Олександр Кодола під час наради наголосив на проведення вакцинації в трудових колективах підприємств, установ та організаціях, необхідно виробити колективний імунітет.

Ніжинська міська рада

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини