Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:08:45

Тримання під вартою – запобіжний захід 18-річному хлопцю, який завдав тяжких тілесних ушкоджень потерпілому під час бійки

13.08.2021   14:45Агенцiя

За процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури повідомлено підозру 18-річному жителю одного з сіл Чернігівського району у нанесенні потерпілому тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння (ч. 1 ст. 121 КК України).

Досудовим слідством встановлено, що 8 серпня  2021 року близько 01 год. 30 хв підозрюваний на території комплексу «Голубі озера» в с. Олешня Чернігівського району,  в ході раптової сварки, умисно наніс не менше десяти ударів кулаками в голову потерпілого, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, перелому лобної кістки, епідуральної гематоми лівої лобної ділянки, забою головного мозку.
Попередньо відомо, що юнак п’ять років займався  тайським боксом в одній із спортивних шкіл Чернігова.
Деснянський районний суд м. Чернігова обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі  він перебуває у ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор».
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини