Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:47:14

«Чернігівгазу» потрібні кадри

24.07.2021   09:59Агенцiя

Про це повідомили безробітним під час презентації роботодавця, яка відбулася 22 липня у Чернігівському міському центрі зайнятості. Учасниками заходу стали близько 30 шукачів роботи.

Представники ПАТ «Чернігівгаз» розповіли присутнім, що підприємство є одним з найбільших в області, яке розподіляє, транспортує і постачає газ організаціям та населенню. Крім цього, воно забезпечує безаварійну експлуатацію та безперебійну роботу систем газопостачання, надає послуги по газифікації, обслуговує газове обладнання, реалізує скраплений і стиснений газ.

У штаті компанії налічується понад 1800 працівників, зокрема по роботі зі споживачами, чергові аварійно-диспетчерської служби, фахівці-експлуатаційники, які обслуговують підземні газопроводи, споруди, внутрішньобудинкові мережі і газове обладнання.

Підприємство час від часу потребує нових кваліфікованих кадрів. Наразі ПАТ «Чернігівгаз» потрібні слюсарі - з обслуговування внутрішньобудинкових мереж та з обслуговування зовнішніх газових мереж.

Шукачі роботи отримали вичерпні відповіді на свої запитання, зокрема щодо умов праці, вимог до персоналу та розміру заробітної плати. Тих, хто зацікавився пропозиціями роботодавця, запросили на співбесіду.

За більш детальною інформацією звертайтесь до міського центру зайнятості та безпосередньо до роботодавця.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини