Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:36:21

На Чернігівщині відкрили ще одну амбулаторію

13.07.2021   09:06Агенцiя

Голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко 12 липня взяла участь в урочистому відкритті амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Вертіївці Ніжинського району.

Очільниця ОДА передала необхідні документи та ключі від закладу голові Вертіївської територіальної громади Федору Лозяну.

Анна Коваленко вкотре зазначила, що сьогоднішня подія — свідчення того, що політика Президента України спрямована на збереження здоров’я громадян незалежно від того, де вони живуть: у місті чи селі. Голова ОДА також наголосила, що об’єкт збудований за активної підтримки громади.

— Приємно спостерігати за отриманим результатом, адже ця амбулаторія є запорукою підтримки розвитку села та прикладом того, як разом можна робити великі справи на благо громади, — сказала Анна Коваленко. — Переконана, що цей заклад стане осередком надання сучасних медичних послуг для понад дев’яти тисяч жителів Вертіївської громади. А щоб ваші лікарі швидко реагували на виклики, передаємо у їхнє розпорядження новий автомобіль.

Вертіївська амбулаторія розрахована для роботи 3-4 лікарів. Вони працюватимуть в комфортних умовах, застосовуючи сучасне діагностичне обладнання, що невдовзі тут установлять. Вартість цього проєкту з «нуля» — 7,7 мільйона гривень, з яких 770 тисяч — кошти місцевого бюджету.

В рамках програми Президента України "Велике будівництво" в Чернігівській області продовжують розбудовувати медичну інфраструктуру та покращувати якість надання медичних послуг.
 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини