Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:49:58

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

12.07.2021   11:14Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 11 липня по 8:00 12 липня 2021 року.

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 випадок загибелі на водних об’єктах, 2 дорожньо-транспортні пригоди та 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждало.


Загибель на водних об’єктах – 1:

У ставку "Самарський" в м. Ічня Прилуцького району о 10 год. 11 липня  місцевими жителями виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканця с. Монастирище, 1991 року народження, (Ічнянська ТГ). Обставини події та причина смерті встановлюються.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- на автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі (Чернігівський район, Козелецька ТГ) о 00 год. 03 хв. 11 липня водій автомобіля "Renault" не дотримавшись безпечної дистанції, здійснив зіткнення з автомобілем "KIA", який рухався попереду в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення автомобіль "KIA" здійснив зіткнення з попутнім автомобілем "DAF 105". Внаслідок пригоди водій автомобіля "KIA" отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до КНП "Козелецька центральна міська лікарня";

- в с. Авдіївка Новгород-Сіверського району (Понорницька ТГ) по вул. Сіверській біля будинку №21 о 12 год. 06 хв. 11 липня водій автомобіля "ВАЗ 21114", під час переїзду проїжджої частини в с. Авдіївка, не надав переваги у русі мотоциклу, який рухався по головній дорозі та здійснив з ним зіткнення. Внаслідок пригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження.


Пожежі – 6:

пожежі в житловому секторі – 1:

- в с. Рівчак-Степанівка Ніжинського району (Макіївська ТГ) в господарстві вул. Клименка, 2А о 23 год. 53 хв.11 липня сталася пожежа господарчої будівлі (4х5 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено майно. Причина пожежі та збитки встановлюються;

пожежі сухої трави та сміття – 4:

- біля с. Городище Новгород-Сіверського району (Коропська ТГ) об 11 год. 17 хв. 11 липня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,15 га.

- біля с. Пушкарі Чернігівського району (Ріпкінська ТГ) о 14 год. 25 хв. 11 липня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,7 га.

- в с. Дзюбівка Прилуцького району (Ічнянська ТГ) о 14 год. 27 хв. 11 липня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га.

- біля с. Дроздівка Чернігівського району (Куликівська ТГ) о 19 год. 25 хв. 11 липня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га.

Причина пожеж - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

інші пожежі – 1:

- в м. Чернігові вул. П'ятницькій біля будинку №49 о 19 год. 20 хв. 11 липня сталася пожежа гаражу (3х5 м, стіни та покрівля металеві). Вогнем пошкоджено внутрішнє облицювання стін на площі 3 кв.м та майно. Власник та збитки встановлюються. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 11-14 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 14 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 13 мкр/год, Семенівка – 12 мкр/год., Сновськ – 13 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 11 липня по 20 годину 12 липня очікується мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер східний 3-8 м/с. Температура вночі 15-20º тепла, вдень 29-34º тепла.
По Чернігову температура вночі 17-19º тепла, вдень 32-34º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.