Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 17:37:48

Ніжин: відбулась щотижнева оперативна нарада

30.06.2021   09:35Агенцiя

29 червня міський голова Олександр Кодола провів щотижневу оперативну нараду та підвів підсумки проведених заходів минулого тижня. Зауважив, що громада міста активно долучається до заходів, які ініціюють органи місцевого самоврядування.

На поточному тижні розпочинається робота по підготовці до міжнародного інвестиційного форуму в місті Ніжині, який орієнтовно відбудеться в липні-серпні 2021 року. Також розпочинається підготовка по створенню економічної привабливості нашого міста для можливості надходжень інвестицій від українських та іноземних партнерів

Під час наради начальник сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Інна Музиченко проінформувала присутніх про стан оперативної обстановки за минулий тиждень. Олександр Михайлович повідомив, що цього року відбулось запровадження важливого проекту під назвою «Безпечне місто» та зауважив, що його реалізація стане сильним поштовхом для співпраці з правоохоронними органами по розкриттю різних злочинів, а також допоможе в боротьбі з актами вандалізму.

Реалізовано два великих проекти, на які було виділено кошти з міського бюджету в сумі 2,3 млн грн (з них 900 тис грн - на забезпечення відеонаглядом залізничного вокзалу). На сьогодні на вокзалі встановлена 21 відеокамера (з розпізнаванням обличчя, з ідентифікацією номерних знаків). «Загалом на сьогодні по місту вже встановлено 57 відеокамер, з яких 11 розпізнають номерні знаки, і 7 – обличчя», - акцентував очільник міста та зазначив, що на Чернігівщині є лише 8 відеокамер, які розпізнають обличчя, 7 з яких вже працюють в Ніжині.

Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак поінформувала, що 30 червня о 18:00 год у Ніжинському міському будинку культури відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу професійної майстерності «Людина року-2019-2020». Почесне звання отримають 25 ніжинців, яких журі конкурсу визнало кращими у різних сферах діяльності. Через пандемію минулого року конкурс не проводився.

Керівники медичних установ прозвітували, що захворюваність на COVID-19 зменшується. Генеральний директор Ніжинської міської лікарні Олександр Костирко поінформував, що на разі по напрямку COVID у міськлікарні перебуває 22 пацієнти (у 4 осіб - лабораторно підтверджений вірус, у 18 – пневмонія). За минулу добу з діагнозом пневмонія госпіталізовано 1 особу.

Минулого тижня на коронавірус не захворіла жодна людина. Амбулаторних хворих на коронавірус – 7 ніжинців.

Триває період щеплення від коронавірусної хвороби. Мобільною бригадою активно продовжується робота з вакцинації та ревакцинації населення Ніжина. Протягом минулого тижня проведено: 200 щеплень монодозною вакциною CoronaVac, ревакциновано вакциною AstraZeneca – 90 осіб, а також вакциновано та ревакциновано вакциною Pfizer 450 осіб.

Минулого тижня, за період з 21 по 29 червня у Ніжинському пологовому будинку з’явилася на світ 21 дитина. Серед новонароджених – 8 хлопчиків та 13 дівчаток.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини