Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:53:12

Органи системи правосуддя всіх новостворених районів - під захистом Служби судової охорони

24.06.2021   12:48Агенцiя

Відсьогодні під надійний захист співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області перейшла ще одна потужна судова установа - Прилуцький міськрайонний суд.

Він став 16 об'єктом в області, де відповідальність за громадський порядок і безпеку громадян несуть співробітники Служби судової охорони. На перспективу, згідно нового адміністративно - територіального устрою, Прилуцький суд має отримати статус окружного.

Привітати колектив суду зі знаковою подією і представити нових співробітників завітав заступник начальника теруправління (зі служби) полковник Валерій Голець.

- Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, - саме з цих слів розпочинається текст присяги співробітника Служби судової охорони, - почав свій виступ Валерій Голець. - Хочу, щоб ви - судові охоронці, у будь-якій ситуації - йдучи на службу, чи повертаючись додому, завжди пам'ятали ці слова.

Керівник запевнив, що рівень професійної підготовки особового складу і попередній досвід роботи в правоохоронних органах забезпечуватимуть належне виконання службових завдань і надійну охорону довіреного їм об'єкта. І висловив сподівання, що судові охоронці стануть невід'ємною частиною колективу суду.

Вітаючи нових співробітників, в. о. голови суду Максим Циганко зауважив, що попереду всіх чекає багато роботи.

- Робота у суді - досить неординарна. Дуже рідко людина приходить сюди з позитивом. Крім того, наш суд є доволі великим, як по ступеню навантаженості, так і по кількості відвідувачів, - зауважив Максим Циганко. - Кожен з вас займав певні пости в силових та правоохоронних структурах. Знаєте, як відбувається комунікація в суді, наскільки суспільно важливим і відповідальним є судочинство, які виклики стоять перед нами. Бажаю вам максимально оперативно і конструктивно на них реагувати, щоб нашу спільну роботу завжди супроводжували взаємодопомога, повага та розуміння.

Користуючись нагодою, Валерій Голець виконав традиційну для судових охоронців місію - вручив виконувачу обов'язки символічний знак, а жіночому колективу - квіти.

Завершили урочистості презентацією засобів спеціального призначення, що використовуються судовими охоронцями під час звичайного і посиленого варіантів несення служби.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини