Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:23:15

Поліцейські викрили підозрювану у шахрайських діях стосовно мешканки Семенівської громади

15.06.2021   07:31Агенцiя

Співробітники кримінальної поліції Новгород-Сіверського району викрили 59-річну мешканку Сумської області, яка у шахрайських спосіб заволоділа грошима у сумі близько 11 тисяч гривень.

Вранці 11 червня до поліції надійшло повідомлення від 35-річної мешканки Семенівської міської територіальної громади. Потерпіла повідомила, що до неї додому завітали невідомі особи під приводом купівлі пуху. Коли незнайомці поїхали, господарка виявила зникнення своїх заощаджень – 250 євро, 5000 російських рублів та 800 гривень.

На місце події негайно виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Новгород-Сіверського районного відділу поліції.

Жінка описала поліцейським прикмети зловмисників та автомобіль, на якому вони пересувалися.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські на виїзді з Новгорода-Сіверського затримали вказаний автомобіль під керуванням мешканця Шостки Сумської області. У салоні автівки було троє пасажирів, серед них – 59-річна мешканка Сумщини, яка зізналася у вчиненні шахрайства.

Слідчо-оперативна група вилучила у підозрюваної кошти, здобуті злочинним шляхом. Зловмисників доставили до райвідділу поліції для проведення необхідних слідчих дій.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліція інкримінує підозрюваним вчинення злочину за ознаками частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), що карається штрафом, громадськими, або виправними роботами, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Нині триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини