Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:49:16

Виявлено 76 нових випадків COVID-19

03.06.2021   19:18Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 3 червня в області зафіксовано 76 нових випадків COVID-19.

Захворювання підтверджено у п’ятьох ніжинців, 10 чернігівців, стількох же мешканців Семенівського району. Семеро інфікованих у Борзнянському, шестеро – у Коропському, 16 – у Бахмацькому, двоє – у Ріпкинському районах, По чотири хворих у Ніжинському, Носівському, Ічнянському та Сновському районах, по три – у Менському і Чернігівському, по одному –у Козелецькому районі та у Прилуках. З них 11 осіб госпіталізовано, решта лікується амбулаторно.

На жаль, маємо ще два летальні випадки. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, помер 61-річний чоловік зі Сновського району та 83-річна жителька Козелецького. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 159 хворих. З них 37 чернігівців, восьмеро прилучан, дев’ятеро ніжинців, стільки ж мешканців Прилуцького району. 17 одужавших у Бахмацькому районі, 12 – у Борзнянському, семеро – у Козелецькому, шестеро – у Сновському, двоє – у Варвинському. По чотири хворих одужало у Новгород-Сіверському, Носівському, Семенівському, Корюківському, Ічнянському та Бобровицькому районах, по три – у Сосницькому, Чернігівському, Ріпкинському, Куликівському й Менському, по п’ять – у Коропському й Ніжинському, по одному – у Срібнянському, Талалаївському і Городнянському. З них 24 особи перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 56 946 випадків захворювання COVID-19, з них:
– 54 256 пацієнтів одужало;
– 1 004 — лікується амбулаторно;
– 257 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 1332 летальних випадків;
– 97 осіб померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели близько 900 досліджень.

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.