Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 15:09:17

Керівники області зустрілися та привітали учасників національного відбору "Ігри Воїнів"

03.06.2021   16:52Агенцiя

Голова ОДА Анною Коваленко спільно з головою облради Олена Дмитренко зустрілися з учасниками національного відбору «Ігри Воїнів» в рамках міжнародного фестивалю «Звитяга Нескорених».

Ветерани Чернігівщини здобули 17 медалей на змаганнях, які проходили 15-16 травня у Києві, для комплектування збірної команди України та подальшої участі у вересні цього року в міжнародних спортивних змаганнях з адаптивних видів спорту «Ігри Воїнів» (Warrior Games) в місті Орландо, Сполучені Штати Америки.

У національних змаганнях взяли участь понад 260 військовослужбовців та ветеранів, які отримали травми, поранення та захворювання в результаті виконання службового обов'язку в зоні бойових дій. Учасники національного відбору змагалися у 11-ти видах спорту: стрільбі з лука, гольфу, кульовій стрільбі, легкій атлетиці, велоспорті, плаванні, веслуванні на тренажерах, баскетболі на візках, регбі на візках, пауерліфтингу та волейболі сидячи.

Анна Коваленко подякувала учасникам змагань та їх сім’ям.
– Рада вітати Вас з перемогою, що має велике значення як для Чернігівщини, так і для усієї України. Кількість виборених медалей – це підтвердження вашої неймовірної сили духу, незламності та нестримного прагнення до високих звершень, – зазначила Анна Коваленко.

Звертаючись до учасників зустрічі, голова обласної ради Олена Дмитренко зазначила, що Чернігівщина пишається тим, що мужні воїни, які хоробро чинили спротив ворогу, а нині мобілізували сили для спортивних досягнень, показили високі результати і, здобувши 17 нагород, гідно представили Сіверський край в національному відборі.

За досягнуті високі спортивні результати під час національного відбору до збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Воїнів», виявлені самовідданість, волю до перемоги та вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху подяки обласної ради та обласної державної адміністрації

За досягнуті високі спортивні результати під час національного відбору до збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Воїнів» Анна Коваленко вручила подяки та подарунки від обласної державної адміністрації:
Дударєву Олександру Васильовичу – п’ятиразовому чемпіону та срібному призеру з плавання та веслування на тренажері національного відбору «Ігри Воїнів»;
Шатилу Владиславу Ігорьовичу – триразовому чемпіону та срібному призеру з плавання, веслування на тренажері та пауерліфтинг національного відбору «Ігри Воїнів»;
Гавриленку Олександру Анатолійовичу – дворазовому чемпіону з кульової стрільби та
пауерліфтингу національного відбору «Ігри Воїнів»;
Ткаченку Олександру Миколайовичу – дворазовому чемпіону з легкої атлетики національного відбору «Ігри Воїнів»;
Наглію Сергію Володимировичу – чемпіону, срібному та бронзовому призеру з плавання та веслування на тренажері національного відбору «Ігри Воїнів»;
Довбишу Сергію Сергійовичу – учаснику національного відбору «Ігри Воїнів»;
Мозговому Володимиру Максимовичу – учаснику національного відбору «Ігри Воїнів»;
Печерному Олександру Валерійовичу – учаснику національного відбору «Ігри Воїнів».

Завершилася зустріч спільним фотографуванням керівників області із нагородженими спортсменами.

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини