Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:20:51

Відбулася пресконференція, на якій обговорювався ІІІ обласний інклюзивний конкурс творчих груп дітей та молоді

29.05.2021   11:38Агенцiя

У пресцентрі «DPNEWS.COM.UA» відбулася пресконференція, на якій обговорювався ІІІ обласний інклюзивний конкурс творчих груп дітей та молоді «Космічні мандри у майбутнє».

Спікери зустрічі - Андрій Дериземля, начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради; Регіна Гусак, директорка Чернігівського навчально-реабілітаційного центру №2; Наталія Анісімова, керівниця івент-агенції «Funni Fest», членкиня Чернігівського відділення Спілки самаритян України; виконавча директорка ГО «Голос батьків» Любов Карасьова та членкиня цієї організації, режисерка конкурсних проєктів Оксана Дорошенко - говорили про важливість того, щоб інклюзія увійшла в наше життя і ми були толерантними й небайдужими до проблем людей із інвалідністю, що живуть поруч із нами.

Подібні заходи дуже важливі як для особливих, так і нормотипових дітей. Вони не лише розкривають нові таланти, потенціал, а й навчають нас щирості, доброті, повазі одне до одного. Конкурс «Космічні мандри у майбутнє» присвячений Олені Трубенок - засновниці цього заходу та ГО «Голос батьків». Чудовій жінці, якої нині, на жаль, уже нема з нами. Цьогоріч конкурс відбувся онлайн. Долучилося до «Космічних мандрів у майбутнє» близько десяти активних, креативних, творчих команд із Чернігова, Остра, Козельця, Ніжина, Носівки, Замглаю. Учасники презентуватимуть свої малюнки, театралізовані дійства, хореографічні постановки, пісні, танці. Журі визначатиме переможців у різних номінаціях - найкреативніша, найенергійніша, найталановитіша команда, за силу волі, креативний костюм, команда глядацьких симпатій… Останню визначатимуть за кількістю лайків у Facebook.

Отож у неділю на сторінці у ФБ ГО «Голос батьків» можна подивитися відеопроєкти конкурсантів і проголосувати за них.

А в понеділок о 12.00 у Чернігівському навчально-реабілітаційному центрі №2 відбудеться урочисте нагородження чернігівських команд.

Організатори конкурсу - Спілка Самаритян України, Чернігівське об’єднання; міський молодіжний центр «Жменя»; ГО «Голос батьків»; івент-агенція «Funni Fest». Захід відбувається за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини