Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:54:30

25 травня відбудеться комплексна перевірка системи оповіщення з практичним централізованим запуском сигнально-гучномовних пристроїв

24.05.2021   09:21Агенцiя

Відповідно Плану основних заходів цивільного захисту Чернігівської області на 2021 рік Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації 25 травня буде проводитись комплексна технічна перевірка територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення Чернігівської області з передачею всіх команд та учбових повідомлень цивільного захисту до керівного складу районів та міст обласного значення.

О 10 годині буде проводитись перевірка територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення цивільного захисту з практичним централізованим (автономним) запуском сигнально-гучномовних пристроїв (сирен) з доведенням до населення навчальної інформації у сфері цивільного захисту через засоби масової інформації в м. Чернігові, районних центрах, територіальних громадах області. Уривчасте звучання сигнально-гучномовних пристроїв (сирен) буде тривати протягом 5 хвилин.

О 10 годині для оповіщення населення м. Чернігова і прилеглих до міста населених пунктів буде передаватись учбове повідомлення за допомогою радіостанції «Наше Радіо» на частоті 104.3 МГц.

О 10 годині на першому каналі Українського радіо для населення області буде передаватись учбове повідомлення за допомогою FM-передавачів в містах Чернігові, Бахмачі, Прилуках, Новгород-Сіверському, смт Сосниця та  смт Холми.

О 10 годині 05 хвилин буде передаватись учбове повідомлення для мешканців міста Чернігова по проводовому радіо.

Крім того, з автоматизованого робочого місця відповідального чергового Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи  облдержадміністрації буде здійснена перевірка по мобільним телефонам груп абонентів облдержадміністрації,  підприємств міста Чернігова, силових структур та керівного складу районів і міст обласного значення.

Почувши звучання електросирен потрібно:
- ввімкнути радіоприймач на першій програмі Українського Радіо, телеканали «UA:Чернігів», «Новий Чернігів» та «Дитинець» для населення м. Чернігів і Чернігівського району радіостанцію «Наше Радіо» на частоті 104.3 МГц;
- уважно прослухати інформацію, довести її до родичів і сусідів та діяти відповідно до отриманих рекомендацій і вказівок.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини