Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 23:08:19

Бойові медики підрозділів Сухопутних військ ЗСУ боролись за звання кращого

21.05.2021   10:30Агенцiя

На базі 169-го Навчального центру імені князя Ярослава Мудрого.

Розпочався перший етап конкурсу на кращого фахівця з тактичної медицини та краще відділення евакуації поранених Сухопутних військ України. Учасники змагань написали тестовий іспит та розпочали підготовку до наступного завдання.

Завершився другий етап конкурсу на кращого фахівця з тактичної медицини та краще відділення евакуації поранених Сухопутних Військ Збройних Сил України.

Дві команди медеваку та шестеро бойових медиків на час та майстерність змагалися в кількох конкурсах.

Екіпажі проводили сортування поранень, завантаження та вивантаження пораненого з медичного автомобіля, первинний огляд поранень під час руху.

Фахівці з тактмеду змагалися у вміння евакуювати пораненого з техніки, надавали домедичну допомогу під умовним вогнем та в укритті. Після чого пораненого евакуювали в безпечне місце і передавали медбригаді.    

Кращим бойовим медиком в конкурсі на першість Сухопутні війська ЗС України  стала Карина Олексенко, представниця Оперативне командування "Схід" Сухопутних військ ЗС України. "Срібло" виборола Анастасія Сивкова, Оперативне командування "Південь"/Operational Command “South”. Третє місце посіла Катерина Сирота, учасниця від Оперативне командування "Північ" / Operational Command “North”.

Кращим відділенням евакуації поранених стали конкурсанти від ОК "Схід". "Срібло" отримав екіпаж ОК "Північ".

Навчальний центр "Десна" ім. князя Ярослава Мудрого

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини