Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:10:35

На Борзнянщині викрито браконьєра з 21 кг незаконно добутої риби зі збитками у розмірі майже 22 тис .грн, - Чернігівський рибоохоронний патруль

18.05.2021   07:21Агенцiя

17 травня Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході проведення рибоохоронного рейду на водоймах Ніжинського району, викрито грубе порушення Правил рибальства.

В період нерестової заборони на р. Борзенка, поблизу м. Борзна Борзнянської громади місцевий житель виловлював рибу за допомогою заборонених знарядь лову – 8 од. сіток поріжних. В протизаконний спосіб порушник добув 21 кг риби: карась золотий (червонокнижний) – 64 екз., карась сріблястий – 28 екз. та лин – 3 екз. Завдано збитків рибному господарству України у розмірі 21 953 грн.

На місце вчинення правопорушення було викликано слідчо - оперативну групу Борзнянського РВП Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області.

Нацполіцією відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Борзнянського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси, заборонені знаряддя лову і дерев’яний човен вилучено.

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей