Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:54:02

Ніжин святкував День міста

07.05.2021   08:35Агенцiя

Ніжинський колектив барабанщиць та луцький гурт GarageDrumShow подарували ніжинцям до Дня міста ефектні виступи та не залишили байдужими глядачів.

Барабанщиці очолювали святкову ходу Ніжина та радували гостей свята творчими номерами.

Колектив з міста Луцьк влаштував справжнє барабанне шоу вулицями Ніжина.

В парку Шевченка відбулось урочисте відкриття сучасного скейт-парку.

Даний проєкт реалізовано за сприянням міського голови Олександра Кодоли та за підтримки депутатів міської ради. Відтепер ніжинці зможуть займатися екстремальними видами спорту: кататися на скейт-бордах, самокатах, роликах та велосипедах типу BMX.

Олександр Михайлович зазначив, що сучасний скейт-борд – це мрія нашої ніжинської молоді, а такий скейт парк - другий у Чернігівській області. Очільник міста подякував всім, хто долучився до реалізації та будівництва даного проекту. «Хочу, щоб наше місто розквітало, розвивалося та рухалося вперед і ми над цим працюємо. Разом ми зробимо наше місто успішним, містом майбутнього, в якому захочеться жити як місцевим жителям, так і мешканцям з інших міст», - наголосив Олександр Кодола.

На урочистому відкритті скейт-парку виступили професійні скейтбордисти, члени Федерації скейтбордингу України, які провели для ніжинської молоді майстер-клас.

З нагоди святкування Дня міста відбулось урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг. Тепер належний ЦНАП розміщується за адресою: вулиця Покровська, будинок 8.

Усі працівники Центру пройшли спеціальну тренінгову програму по підвищенню кваліфікації, розроблену експертами Програми «U-LEAD з Європою».

Міський голова Олександр Кодола побажав усім фахівцям ЦНАП добра та здоров’я, вагомих здобутків і плідної роботи.

Після урочистого перерізання стрічки всі гості та відвідувачів ЦНАПу оглянули нові просторі приміщення та познайомились з особливостями роботи адміністраторів та фахівців Центру.

У ніжинському сквері імені Лисянського запустили світлодинамічний пішохідний фонтан.

На мешканців міста чекав урочистий запуск водної споруди. Всі охочі змогли сфотографуватися біля фонтану та «живої скульптури» мореплавця.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини