Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:14:25

Поліцейські викрили групу осіб, що причетні до серії крадіжок будівельного обладнання

28.04.2021   07:23Агенцiя

Кримінальна поліція Корюківщини спільно з працівниками Управління карного розшуку поліції Чернігівської області за силової підтримки спецпризначенців затримали молодиків, яким інкримінують вчинення низки крадіжок з приватних домоволодінь.

З липня минулого року до поліції почали надходити повідомлення про крадіжки від мешканців різних сіл колишнього Менського району (нині Корюківський район).

Невідомі особи проникали до господарських приміщень, гаражів, сараїв та виносили звідти цінну техніку – зварювальні апарати, електродрилі, болгарки, компресори тощо, а також викрадали запаси палива у господарів (загалом понад 300 літрів).

У більшості випадків злодії з легкістю проникали до приватних господарств, адже спеціально шукали приміщення, які не замикаються, або тривалий час знаходяться без нагляду.

26 квітня в ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили причетних до крадіжок – підозрюваними виявилися троє місцевих мешканців віком 17-28 років. Найстарший зловмисник неодноразово судимий за майнові злочини.

Поліція встановила причетність молодиків до щонайменше п’яти  подібних крадіжок.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили частину викраденого будівельного обладнання та інструментів.

Слідчі розслідують провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини