Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:36:35

Зовнішній вигляд тимчасових торгових точок з продажу фаст-фуду в Чернігові приведуть у відповідність до умов договорів

24.04.2021   10:12Агенцiя

З підприємцями, які уклали угоди на розміщення в Чернігові тимчасових об’єктів для продажу кави і фаст-фуду, зустрілися секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако та керівники профільних міських управлінь і КП.

Мета зустрічі – нагадати про вимогу цих договорів до стандарту в зовнішньому вигляді яток і кіосків. На сьогодні деякі цим вимогам абсолютно не відповідають.

- Ви повинні були по кожній точці, по якій виграли на аукціоні, перед тим як ставити торгівлю – узгодити з управлінням архітектури її зовнішній вигляд і паспорт прив’язки, чого ніхто не зробив. Досі ми це не сильно контролювали – але вже такого не буде, - Олександр Ломако.

Він нагадав: коли в минулому році міняли умови проведення конкурсу і робили формат на три роки – це було для того, щоб підприємці могли розрахувати якісь інвестиції і зробити форму та зовнішній вигляд торгової точки прийнятною для міста, яке розвивається, змінюється в кращий бік. Якщо тут зробили пішохідні зони, парки, сквери привабливими, то в них не можуть стояти дисонуючі МАФи. Тому одна з речей, яку вимагає місто – зовнішній вигляд торгової точки. (Як відомо, друга – оформлені працівники і сплачені податки).

Підприємцям дали місячний термін на те, щоб вони узгодили питання по зовнішньому вигляду торгових точок і паспортам прив’язки. Далі, залежно від обставин, може бути даний термін на заміну конструкції або приведення її в допустимий вигляд.

Як відомо, вже кілька років поспіль у Чернігові місця для вуличної торгівлі фаст-фудом на вулицях і в парках розподіляються, при наявності більше ніж одного претендента, через відкриті аукціони.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини