Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:03:14

Розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного розорювання земель на території Лосинівської ОТГ

17.04.2021   09:20Агенцiя

Чернігівська обласна прокуратура невідкладно відреагувала на інформацію про розорювання прибережних захисних смуг на території Лосинівської ОТГ у Ніжинському районі.

Зокрема представник організації звернувся до обласної прокуратури із заявою, що невстановлені особи з порушенням чинного земельного та природоохоронного законодавства здійснюють розорювання прибережної захисної смуги навколо водойми на території Лосинівської селищної ради Ніжинського району. Крім того вказана заява розміщена на сторінці організації “Правозахист +” у мережі Фейсбук.

Чернігівською обласною прокуратурою за зверненням ГО “Правозахист+” розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки).

Проведення досудового розслідування доручено Ніжинському РВП ГУНП в Чернігівськй області. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюватиметься прокурорами Ніжинської окружної прокуратури, хід якого знаходиться на контролі обласної прокуратури.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини