Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:35:39

Обговорили нововведення у відборі інвестиційних програм і проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР

16.04.2021   11:45Агенцiя

15 квітня, відбулося засідання регіональної конкурсної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися коштом ДФРР на 2022 рік.

Перший заступник голови ОДА Олена  Бойко разом з членами комісії обговорили ухвалені Урядом зміни щодо підготовки, оцінки та відбору проектів інвестиційних програм і проєктів.

- Мінрегіон удосконалює підхід у використанні коштів ДФРР. Це стосується і нормативної бази, і онлайн платформи, на яку подаються проєкти на конкурс. Одне із суттєвих нововведень – це необхідність погоджувати з Мінрегіоном технічні завдання, по яких здійснюються подача проєктів на конкурсний відбір. Це допоможе визначити чіткі цілі і сконцентруватися на тих напрямках, які дійсно пріоритетні для області, - зазначила перший заступник голови облдержадміністрації.

Також зміни стосуються часових рамок відбору програм та проєктів. Подання для проведення оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів закінчується 15 червня року, а 1 серпня – кінцевий термін подання обласною державною адміністрацією до Мінрегіону переліку проєктів,  що можуть фінансуватися у 2022 році.

Окрім цього, до 10 млн грн збільшена нижня межа для нових проєктів, що можуть фінансуватись за рахунок ДФРР.

- Це дозволить максимально ефективно використати гроші державного бюджету та зосередитися саме на якісних масштабних проєктах, реалізацію яких спрямуємо на розвиток соціальної інфраструктури, економічного та інвестиційного потенціалу Чернігівщини, - наголосила Олена Бойко. – Впевнена, що якість проектних пропозицій, які будуть подаватися на фінансування ДФРР, значно покращиться. А кошти підуть на розвиткові проекти.

Детальніше про конкурсний відбір інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися коштом ДФРР за посиланням.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини