Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:30:13

Аудитори під час проведення ревізії виявили порушень на понад 4 млн грн

06.04.2021   07:52Агенцiя

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області провели ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності в Управлінні житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради за період з 01.01.2020 по 31.01.2021, якою установили порушень вимог законодавства, що призвели до втрат, на суму 4,3 млн гривень.

Зокрема, здійснено зайві видатки на реконструкцію частини будівлі лікарні під відділення екстреної медичної допомоги внаслідок включення підрядником до актів виконаних будівельних робіт вартості матеріалів та будівельно-монтажних робіт за цінами вищими від договірної ціни на суму 1,5 млн грн.

УЖКГ та будівництва Ніжинської міської ради зайво витрачено коштів внаслідок включення підрядником до актів КБ-2в  робіт не відповідно до затвердженої проєктно-кошторисної документації на суму 2,8 млн гривень.

До УЖКГ та будівництва Ніжинської міської ради застосовано заходи впливу у вигляді: зупинення операцій з бюджетними коштами та попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства.

Керівникові об’єкта контролю надіслано вимогу щодо забезпечення повного усунення виявлених порушень.
За допущені порушення фінансової дисципліни двох посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.
 
Матеріали ревізії передано до Слідчого управління ГУНП в Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини