Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:25:19

Поліцейські перевірили у двох громадах родини, що потребують додаткової уваги поліції

03.04.2021   08:20Агенцiя

Співробітники ювенальної превенції Чернігівського районного управління поліції разом з начальниками служб у справах дітей Новобілоуської і Гончарівської громад перевіряли умови проживання сімей, в яких виховуються діти.

Співробітники ювенальної превенції Чернігівського районного управління поліції разом з начальниками служб у справах дітей Новобілоуської і Гончарівської громад перевіряли умови проживання

Ювенальні поліцейські Чернігівського районного управління поліції капітан поліції Наталія Барбаш та лейтенант поліції Олена Мінаєва спільно з начальниками служб у справах дітей провели в населених пунктах Новобілоуської і Гончарівської територіальних громад профілактичні рейди. Ці заходи мали на меті профілактику безвідповідального батьківства. Поліцейські та держслужбовці разом відвідали родини, які перебувають на обліку як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Під час відвідувань правоохоронці та представники служб у справах дітей перевіряли умови проживання родин, виконання батьками своїх обов’язків, забезпечення дітей всім необхідним для їх життя, навчання та розвитку.

Члени комісії проводили з батьками профілактично-роз’яснювальні бесіди щодо належного виконання ними батьківських обов'язків і неприпустимості залишення дітей без догляду, надавали консультаційну допомогу.

У ході рейдів фахівці охопили 12 таких сімей, у яких виховуються 32 дитини.

Загальна кількість дітей на Чернігівщині, які перебувають у складних життєвих обставинах – 1235.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.