Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:00:07

Поліція перевіряє пасажирських перевізників на дотримання законодавства

27.03.2021   09:34Агенцiя

Поліція Чернігівської області посилює заходи з дотримання перевізниками чинного законодавства у сфері пасажирських автоперевезень.

Нині на в’їздах-виїздах з міста Чернігова правоохоронці перевіряють перевізників, що обслуговують внутрішньообласні маршрути.

- Нещодавно я поставив завдання особовому складу поліції перевіряти технічний стан транспортних засобів, які перевозять пасажирів, в кожному куточку області. На порушників поліція складає адміністративні протоколи за відповідними статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. Шановні перевізники, в салонах ваших транспортних засобів їздять люди, і саме ви відповідальні за їхню безпеку. Пам’ятайте про це, - сказав начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський.

До складу рейдових груп увійшли представники Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області, Управління патрульної поліції, Управління стратегічних розслідувань та структурних підрозділів облдержадміністрації. Лише за 25 березня вони виявили 24 порушення.

Зокрема, співробітники Укртрансбезпеки (перевіряють ліцензії та технічний стан транспортних засобів) склали 15 актів за надання послуг з перевезень пасажирів без відповідних документів.

Екіпажі Управління патрульної поліції в Чернігівській області склали по 4 протоколи  за статтями 121-2 (порушення правил зупинки та висадки пасажирів) та 140 (відхилення від маршруту) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім того, представник Управління стратегічних розслідувань склав протокол за статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення — здійснення господарської діяльності без відповідних документів.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини