Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 14:51:42

Ніжин: відбулось засідання виконавчого комітету

25.03.2021   15:24Агенцiя

25 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету під керівництвом Олександра Кодоли.

На порядок денний винесено 14 проектів рішень, які стосувалися затвердження лімітів споживання енергоносіїв на 2021 рік, встановлення тарифів на ритуальні послуги, встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства», відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення за лютий 2021 року, видалення зелених насаджень на території міста та затвердили схеми посадки нових зелених насаджень по місту, а також питання соціального захисту дітей.

Прийняли рішення «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства».

Відповідно зі зміною обсягів надання послуг, обсягів витрат пов’язаних з провадженням ліцензійної діяльності надання комунальних послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, виникла необхідність перегляду діючих тарифів. А підвищення соціальних стандартів призвело до збільшення заробітної плати та відрахувань на загальнообов’язкове державне страхування. Приведення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення до економічно обґрунтованого рівня є необхідним заходом для належного функціонування підприємства.

Тарифи, встановлені даним рішенням, застосовуються за умови переходу на нові договірні відносини відповідно до статті 12 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

Відповідно до рішення даний тариф застосовується тільки до юридичних осіб, бюджетних, комунальних установ. Для населення тариф не змінюється.

Затвердили тарифи на ритуальні послуги, які включені до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, що надаються ритуальною службою комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства». А саме, оформлення договору - замовлення на організацію та проведення поховання на суму 16,00 грн. та оформлення свідоцтва про поховання - 12,10 грн.

Прийняли рішення про відмову в продовженні терміну дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «АТБ-маркет у зв'язку зі змінами у законодавстві.

Всі рішення прийняті.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.