Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 16:10:29

"Кава з депутатом": діалог з керівниками облради

24.03.2021   12:17Агенцiя

24 березня в пресцентрі DРnews.com.ua відбулася презентація пілотного проєкту "Кава з депутатом". Першими до вільного спілкування з медійниками організатори запросили керівництво обласної ради.

Голова обласної ради Олена Дмитренко її перший заступник Ніна Лемеш та заступник Дмитро Блауш у розмові з представниками місцевих друкованих ЗМІ, інтернет-видань та телебачення розповіли про досягнення та труднощі, що виникли під час перших 100 днів діяльності обласної ради 8 скликання, а також поділились своїми враженнями та особистими оцінками тих подій, які відбулися за понад 3 місяці роботи.

До діалогу з керівниками активно долучилися також слухачі школи журналістики «Деснянська правда».

Досвідчених медійників та журналістів-початківців цікавили не лише питання, що стосуються безпосередньої діяльності обласної ради та пріоритетів її керівництва, співпраці з обласними депутатами, нардепами та облдержадміністрацією, особливостей цьогорічного бюджету Чернігівщини й шляхів його наповнення, а також функціонування сфери освіти, охорони здоров'я та боротьби з поширенням COVID-19.

Кожного з поважних спікерів учасники розмови хотіли пізнати не лише як відомого діяча, політика та посадовця, а й передусім як особистість з певною системою моральних принципів, а також власною точкою зору на певні процеси, що відбуваються у нашому суспільстві загалом та на Чернігівщині зокрема, і своїм поглядом на актуальні події та проблеми, які наразі хвилюють багатьох людей.

Під час зустрічі в пресцентрі неодноразово наголошувалось на тому, що керівництво обласної ради попри приналежність до різних політичних сил – це єдина команда, яка об’єднала людей зі значним життєвим та професійним досвідом роботи в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування, які відкриті до людей і готові разом із усіма депутатами та облдержадміністрацією спільно працювати в інтересах розвитку Чернігівщини.

Олена Дмитренко, коментуючи перші місяці діяльності обласної ради, відзначила, що вони були сповнені суттєвих складнощів та викликів. Однак, за словами очільниці, на сьогодні вдалося досягнути порозуміння та консолідації серед депутатів і наразі представники всіх політичних сил висловили готовність на наступній сесії долучитися до активної роботи у сесійній залі.

- Розібратися у всіх проблемах за такий короткий проміжок часу дуже важко. Поточний рік буде складний як для Чернігівщини, так і для обласної ради. Однак, я думаю, що нам вистачить досвіду, професійності і бажання працювати так, щоб наша каденція була успішною, - підкреслила очільниця.

Чернігівська обласна рада

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини