Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:34:24

ТОВ ПК "Пожмашина" потрібні кадри

19.03.2021   13:36Агенцiя

Обіцяють легальну роботу та достойну зарплату.

17 березня заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Максим Торжевський провів робочу зустріч з заступником директора по персоналу товариства з обмеженою відповідальністю «Промислова компанія «Пожмашина» Оленою Шинкаренко.

ТОВ «Промислова компанія «Пожмашина» - провідний виробник пожежно-рятувальної та спеціалізованої техніки в Україні, що динамічно розвивається і створює нові робочі місця. За останніх 4 роки у розвиток виробництва були вкладені значні інвестиції, завдяки яким підприємство отримало інноваційне обладнання, переважно з числовим програмним керуванням за 26 різними найменуваннями. Зокрема, був придбаний роботизований комплекс для зварювання вузлів причіпної техніки, за допомогою якого можна виконувати найточніші зварювальні роботи. Аналогів цьому високотехнологічному обладнанню немає на вітчизняних підприємствах. Окрім того, на підприємстві є цілий ряд верстатів та обладнання, які використовуються для якісної обробки металу.

ТОВ ПК «Пожмашина» - сучасне машинобудівне підприємство з високими стандартами організації праці та достойним рівнем заробітної плати. Компанія відчуває постійну потребу в інженерно-технічних та робітничих кадрах, зокрема у токарях, слюсарях, фрезерувальниках електрогазозварниках та інших. Під час зустрічі начальники відділів Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Лисобикова, Сергій Заровний та Станіслав Снитко поінформували про послуги, які надає служба зайнятості роботодавцям, форми підбору персоналу для підприємства, можливості організації професійного навчання, в тому числі у центрах професійної освіти державної служби зайнятості.

Учасники зустрічі відпрацювали напрямки співпраці щодо підбору та підготовки кваліфікованих кадрів, організації спільних інформаційних заходів у філіях обласного центру зайнятості.

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини