Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:10:30

Відбувся круглий стіл з питання надання дозволу на проїзд великовантажного транспорту по дорогам Ніжина

19.03.2021   13:14Агенцiя

18 березня міський голова Олександр Кодола провів «круглий стіл» з керівниками підприємств, фермерських господарств та перевізників, які звернулися до міської влади та нацполіції з питанням щодо руху по Ніжину вантажних транспортних засобів.

Участь у обговоренні взяли представники Ніжинського відділу поліції зі своїм керівником Володимиром Духном, перший заступник міського голови Федір Вовченко, керівник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко та начальник відділу економіки та інвестиційної діяльності Тетяна Гавриш.

"На разі дорожнє покриття Ніжина не зовсім в задовільному стані. Для відновлення доріг у міста замало можливостей через дефіцитний бюджет. Задля збереження інфраструктури міста, 21 січня 2021 року, виконавчий комітет Ніжинської міської ради прийняв рішення «Про заборону руху вантажних транспортних засобів, маса яких перевищує 12 тонн по м. Ніжину». Але в місті є підприємства, яким необхідно, щоб до них доїжджав такий транспорт. Тож потрібно вирішувати дане питання та шукати компроміси для подальшої співпраці", - зазначив Олександр Михайлович.

Присутні висловили свої думки та обговорили можливі варіанти вирішення даного питання. Зупинилися на варіанті щодо укладання соціальних угод, сплати до міського бюджету визначених коштів за рух багатовантажного транспорту по вулицям міста, розробки спільного маршруту.

Олександр Кодола надав доручення управлінню житлово-комунального господарства та будівництва, відділу відділу економіки та інвестиційної діяльності, відділу юридично-кадрового забезпечення напрацювати чіткий механізм щодо укладання соціальних угод з прописаними умовами, формулу обрахунку сплати за рух даного транспорту та визначити спеціальний окремий маршрут.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини