Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:31:06

Анна Коваленко зустрілася з бізнес-леді Чернігівщини

19.03.2021   12:41Агенцiя

Голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко за бізнес-сніданком обговорила з представницями бізнесу, громадськими діячками, депутатками, творчими особистостями Чернігівщини важливі питання життєдіяльності регіону.

Ініціаторкою заходу стала радниця з питань гендерної політики голови ОДА Юлія Заїка.

- Необхідною умовою роботи органів місцевої влади, в тому числі і моєї, є публічно-приватний діалог. Адже мовлення нерозривно пов'язане із мисленням, яке потім трансформується в певні дії та розвиток для області. Я зараз постійно знаходжуся в діалозі – з керівництвом громад, представниками бізнесу, жителями області. Тільки так можна витягнути проблеми нагору і спільно знайти правильне  рішення, - зазначила Анна Коваленко.

У форматі живого спілкування голова облдержадміністрації відповіла на  питання присутніх, які стосувалися її  роботи. Зокрема, про пілотні проєкти економічного розвитку стосовно наповнення бюджету громад, зустрічі з керівництвом районів для вирішення проблемних питань,  про те як долучитися до ініційованого нею проєкту “Дороги смаку Чернігівщини”.

- Якщо ви не озвучите свою ідею, то про неї ніхто не дізнається - треба спілкуватися. Вже сьогодні тут ви можете почати це робити, - порадила Анна Коваленко, відповідаючи на питання, як знайти однодумців для реалізації своїх соціальних ініціатив.

Очільниця області закликала жінок долучатися і до програми наставництва, яка допомагає дітям-сиротам та дітям без батьківського піклування соціально адаптуватися та інтегруватися в суспільство.

– Це не вимагає якихось великих коштів, мова йде про спілкування та передачу досвіду для зміни мислення. Ми повинні дати дитині мотивацію до прагнення  досягати чогось кращого, – наголосила голова облдержадміністрації.

Наприкінці зустрічі присутні домовилися про співпрацю, підтримку обговорених ініціатив та подальше спілкування.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини