Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:20:07

Ніжин: відбулася нарада щодо реалізації проектів по місту

11.03.2021   08:42Агенцiя

10 березня відбулася організаційна нарада під головуванням радника міського голови Сергія Охонька щодо реалізації проектів по місту. У засіданні взяли участь голови депутатських комісій та керівники управлінь та відділів виконавчого комітету.

Підняли важливі питання для розвитку інфраструктури міста щодо реконструкції парків Шевченка та Графського, розроблення дизайн коду, схеми розробки тротуарів в історичній частині міста, облаштування громадського простору в 3-му мікрорайоні, по вул.Космонавтів, вул.Амосова, вул.Незалежності та у віддалених мікрорайонах, ремонту фасадів будинків, ремонту доріг, ремонту вулиці Богушевича та приміщень в управлінні соціального захисту населення для ДРАЦСу.

Сергій Охонько надав окреме доручення відповідним підрозділам щодо земельних ділянок та комунального майна, яке використовується не належним чином або не сплачується орендна плата за їх використання; проведення нового конкурсу по встановленню валідаторів в громадському транспорті та впровадження картки ніжинця для користування громадським транспортом, в  тому числі і залізничним. Доручив розробити список осіб та систематизувати його хто порушує правила благоустрою.

Сергій Миколайович зазначив, що розпочалася робота по створенню авіаційно-логістичного комплексу на базі аеродрому «Ніжин» та логістичного хабу, планується створення індустріальних парків, створення фандрайзингу – це процес залучення грошових коштів та інших ресурсів (людських, матеріальних, інформаційних тощо), які організація не може забезпечити самостійно, та які є необхідними для реалізації певного проєкту або своєї діяльності в цілому.

Підняли питання щодо оптимізації комунальних підприємств, які дублюють між собою функції, але зі збереженням фахових фахівців – наголошував радник міського голови.

Не залишив без уваги культурну та спортивну сферу міста щодо будівництва культурних та спортивних об’єктів.

Головуючий надав доручення відповідальним підрозділам по всім піднятим питанням з конкретними термінами їх виконання.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини