Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:42:15

На Чернігівщині триває 1-й етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості

03.03.2021   08:01Агенцiя

На Чернігівщині тривають районні етапи Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику.

Конкурс має за мету залучити дітей та учнівську молодь до вивчення й популяризації правил пожежної та техногенної безпеки, сформувати у них навички обережного поводження з вогнем, а також почуття відповідальності за збереження від вогню та інших надзвичайних ситуацій навколишнього середовища. Проходить він під гаслом "Пожежі краще запобігти!".

Журі, до якого входять надзвичайники, освітяни, представники громадськості визначають найкращих у номінаціях художня  та декоративно-прикладна творчість в трьох вікових групах  від 6 до 18 років. Роботи переможців районних етапів прийматимуть участь у обласному конкурсі. Розглядаючи виконані дітьми роботи, члени журі особливу увагу звертають на яскраві художні образи, оригінальні підходи до сюжетів, поєднані з безпекою життєдіяльності у повсякденному житті.

Організатори відзначають, що тематичні малюнки та декоративні твори виконані на високому рівні, адже діти виявляють неабиякі творчі здібності.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини