Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:26:19

У регіональному ефірі UA: ЧЕРНІГІВ побільшає випусків місцевих новин

01.03.2021   14:21Агенцiя

З 1 березня регіональні телеканали Суспільного, зокрема і UA: ЧЕРНІГІВ, змінюють сітку мовлення. Замість трьох випусків новин у будні виходитиме п’ять: о 15:00, 16:00, 17:00, 19:00 та 20:40.

Перші 3 випуски — оперативна інформація, яка відома журналістам станом на цю годину. Випуском о 19:00 розпочинається щоденний проєкт «Сьогодні. Головне». Це інформаційний підсумок доби у прямому ефірі. Завершальний випуск регіональних новин на Суспільному — о 20:40.

«Більше чистих новин — краще для глядачів насамперед. Короткі випуски вдень не забиратимуть багато часу. Водночас триматимуть аудиторію в курсі того, що відбувається в регіоні», — розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення на Суспільному Федір Скрипник.

Загалом, сітка регіональних телеканалів Суспільного змінюватиметься поступово. До кінця року телеглядачі побачать нові проєкти в ефірі, які реалізують у межах «Створюй із Суспільним», а в 6 регіонах вийдуть локальні розслідування, відібрані на конкурсі «Створюй із Суспільним. Розслідування». Крім цього, в межах реалізації маркетингової стратегії цьогоріч для аудиторії регіональних каналів уперше проведуть закупівлю серіалів, телепрограм та документальних фільмів.
 
«Ми розуміємо, що найбільша перевага регіональних мовників Суспільного — це оперативна, актуальна інформація про те, що відбувається на місцях. Наразі ми запускаємо більше інформаційних блоків на телевізійній платформі, а з часом будуть і інші рішення, зокрема технологічні, завдяки яким аудиторія регіонального телебачення матиме безперешкодний доступ до інформації про свій регіон», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

З вересня 2020 року філії Суспільного працюють як єдина міжрегіональна платформа з виробництва та перерозподілу контенту.

Разом із всеукраїнськими телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільним радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) місцеві телерадіокомпанії входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.