Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:17:29

Поліція викрила причетних до незаконного обігу наркотиків

26.02.2021   08:14Агенцiя

Співробітники управління карного розшуку обласного главку Нацполіції та оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Чернігівській області провели 15 санкціонованих обшуків в оселях підозрюваних у причетності до незаконного обігу наркотиків.

Так, під час досудового розслідування слідчі та оперативники ГУНП, поліцейські підрозділи Прилук, Ніжина та Чернігова, співробітники УБН за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення здійснили санкціонований обшук в помешканні 47-річної прилучанки.

В ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили поліетиленовий пакет з кристалічною речовиною, схожою на метадон, вагою близько 20 грамів. За цінами «чорного» ринку вартість вилучених у прилучанки наркотичних речовин становить близько 40 тисяч гривень.

Того ж дня в ході санкціонованого обшуку у двох фігурантів кримінального провадження з Чернігівського району поліція виявила та вилучила шприци з рідиною коричневого кольору, за ознаками схожу на опій ацетильований, паперовий згорток з подрібненою речовиною, що схожа на канабіс та пакет з порошком білого кольору (амфетамін).

Під час санкціонованого обшуку в Носівці поліцейські вилучили 20-грамовий пакет з речовиною рослинного походження (канабіс), електронні ваги з нашаруванням порошкоподібної речовини, а також набої до зброї.

Тривають досудові розслідування в рамках проваджень, відкритих за:
    Ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)
    Ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)
    Ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Все вилучене в ході обшуків поліція направила на проведення експертних досліджень.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.