Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:54:39

Визначено переможців відбіркового туру конкурсу дитячого малюнку "Охорона праці очима дітей"

24.02.2021   13:49Агенцiя

На Чернігівщині завершився відбірковий регіональний тур Х Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей», який було розпочато у вересні 2020 року.

До організаційного комітету конкурсу надійшло понад 500 робіт учнів, вихованців, слухачів середніх загальноосвітніх шкіл і позашкільних навчальних закладів Чернігівської області віком від 6 до 18 років.

Засідання журі відбіркового регіонального туру відбулося 24 лютого у приміщенні Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва, де з початку цього тижня проходить виставка поданих для участі у конкурсі робіт, яку, із дотриманням карантинних протиепідемічних заходів, може відвідати кожен охочий.

До складу журі увійшли посадові особи Управління Держпраці у Чернігівській області, Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області, викладачі культурно-мистецьких закладів.

За підсумками роботи журі визначило переможців у трьох вікових групах. Відповідно до Положення про конкурс, творчі роботи, які посіли перші, другі та треті місця у кожній віковій групі, будуть надіслані до редакції журналу «Охорона праці» для участі у фіналі конкурсу. Фінальний тур і оголошення переможців проводитимуться у березні-квітні 2021 року у місті Києві.
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.