Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:23:51

Ніжин: відбулося засідання виконавчого комітету

12.02.2021   08:35Агенцiя

11 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Олександра Кодоли.

На порядок денний винесено 12 проектів рішень.

Одноголосно підтримали рішення щодо надання дозволу управлінню житлово-комунального господарства та будівництва на виготовлення проектно-кошторисної документації для виконання ремонтних робіт по місту. Прийняли рішення про створення аукціонних комісій для продажу нежитлових будівель, конкурсної комісії та робочої групи з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

Підтримали рішення «Про фінансування видатків, пов’язаних з придбанням щоденників». Відтепер для офіційних делегацій, які відвідують Ніжин будуть даруватися на згадку від Ніжинської міської ради брендовані ділові щоденники.

Прийняли рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 39 онкохворим, 53 особам з інвалідністю, одній багатодітній родині. А також виділили кошти на надання матеріальної допомоги двом сім’ям загиблих воїнів афганців та 50 учасникам АТО і ООС на реабілітацію.

Надали повноваження на складання протоколів про адміністративні правопорушення працівникам КП «ВАРТА». Працівники комунального підприємства мають право складати протоколи щодо порушень правил торгівлі, благоустрою, паркування та інших видів адміністративних порушень відповідно до чинного законодавства.

Міський голова Олександр Кодола доручив комунальному підприємству розробити правила паркування, адже в місті не має культури паркування, машини стоять навіть на зелених зонах. Наголосив на активній роботі комунального підприємства щодо благоустрою та санітарного стану міста.

Надали в оренду приміщення Будинку культури для проведення концентру гурту «Антитіла», який запланований на 17.02.2021. Захід буде проводитися з дотриманням карантинних обмежень.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини