Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:00:22

Ніжин: відбулася щотижнева оперативна нарада

09.02.2021   10:10Агенцiя

8 лютого відбулася щотижнева оперативна нарада під керівництвом міського голови Олександра Кодоли.

Керівники галузевих служб та управлінь прозвітували про виконану роботу на попередньому тижні та про плани на поточний тиждень.

У період з 01-05 лютого звернулося 88 жителів міст щодо вирішення соціальних, житлових, комунальних питань. Зокрема, щодо оренди комунального майна, не якісного опалення в квартирах, отримання та оформлення субсидій, вирішення питання з безпритульними тваринами, спиляння дерев, освітлення вулиць, соціального захисту дітей.

Керівники управлінь та відділів протягом тижня також здійснювали прийом громадян, відповідно до своїх функціональних обов’язків. До прикладу, посадові особи центру надання адміністративних послуг прийняли 176 громадян, а до відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади особисто звернулося 209 ніжинців.

У Харкові пройшов Чемпіонат України з самбо серед юніорів. У змаганнях брали участь вихованці Ніжинської КДЮСШ і СКЕ "Спарта". Наталія Чистякова виборола перемогу у ваговій категорії до 72 кг. Вона захищатиме честь України на чемпіонаті Європи, що пройде на Кіпрі у квітні. Даниїл Карлов у ваговій категорії до 98 кг завоював срібло. Ольга Тимко посіла сьоме місце. Відбувся чемпіонат з футболу, ніжинська команда здобула перемогу.

Обстежено багатодітні родини щодо належного функціонування пічного опалення.

На поточному тижні планується проведення спільного рейду служби у справах дітей та фахівців з різних сфер діяльності до сіл Кунашівка, Паливода, Наумівське.

Також заплановано проведення містобудівної ради. Планується закінчення підготовки технічних умов щодо реконструкції центральної частини міста.

Продовжується робота по дотриманню санітарних норм у місті, не допущення утворень сміттєзвалищ на вулицях.

Прийом громадян здійснюється відповідно з дотриманням карантинних вимог.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини