Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:02:52

Координаційна рада з питань організації транспортного забезпечення населення внесла зміни у мережу автобусних маршрутів Чернігова

06.02.2021   10:37Агенцiя

На засіданні координаційної ради з питань організації транспортного забезпечення населення Чернігова 4 лютого обговорили питання щодо доцільності функціонування у мережі окремих міських автобусних маршрутів загального користування.

А саме:
    № 2 «Дитячий світ – Дачі (Рівнопілля)»
    № 9 «Лікеро-горілчаний завод – Дачі (Жавинка)»
    № 14 «Залізничний вокзал – Яцево»
    № 22 «Вул. Захисників України – Дачі (Рівнопілля)»
    № 24А «Залізничний вокзал – вул. Захисників України (через Півці)».

Як пояснив начальник управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради Олександр Рижий, конкурс з визначення перевізників на цих маршрутах оголошувався неодноразово протягом двох-трьох років. Бажаючих їх обслуговувати наразі немає. На цих маршрутах функціонують інші, які забезпечують перевезення людей і які їх замінюють. Таким чином з мережі прибирається і дублювання маршрутів. Тому зараз доцільно виключити зазначені маршрути із міської мережі.

Таку пропозицію члени координаційної ради, до складу якої входять представники структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств, депутати міської ради, а також представники правоохоронних органів – підтримали одноголосно.

Іншим рішенням були внесені зміни до схеми руху та назви міських автобусних маршрутів, що є доповненням до першого питання порядку денного.

Автобусний маршрут №1 «Вул. Захисників України – Дачі (Старий Білоус)» буде перейменований на «Епіцентр – Дачі (Старий Білоус)» зі шляхом проходження по вул. Олександра Молодчого , вул. Гетьмана Полуботка, проспект Перемоги, вул. Рокоссовського, вул. Доценка, вул. Генерала Пухова, вул. Генерала Бєлова. За словами Олександра Рижого, таким чином закривається питання маршруту №14. Такі зміни робляться на прохання самих мешканців міста, які неодноразово зверталися до управління. Нова назва відповідає діючому сьогодні оновленому маршруту.

Автобусний маршрут № 15 «Забарівка – вул. Савчука» перейменували на «Забарівка – пляж «Золотий берег». Тобто тепер цей маршрут курсуватиме до міського пляжу на постійній основі, а не тільки влітку, як було раніше.

Маршрут № 36с «КСК – Дачі (Жавинка)» перейменували на «Залізничний вокзал – Дачі (Жавинка)» зі шляхом проходження по вул. Івана Мазепи і проспекту Перемоги. Такі зміни вже вносилися, коли в районі КСК проводилися дорожні ремонтні роботи. Зараз мешканці міста звертаються з проханням залишити продовження цього маршруту до залізничного вокзалу. Додатково запропонували ще й прибрати букву «с» з його номеру, тобто тепер маршрут матиме номер - №36.

Також перейменували маршрут №43 «Залізничний вокзал – Олександрівка» на «Олександрівка – вулиця Старобілоуська» зі шляхом проходження по вул. Жабинського, вул. В’ячеслава Радченка.

Автобусний маршрут №47 «Хімволокно – Дачі (Якубівка)» перейменований на «Залізничний вокзал – Дачі (Якубівка)» зі шляхом проходження по вул. Івана Мазепи, проспект Перемоги.

Питання щодо погодження реєстру зупинок громадського транспорту члени координаційної ради зняли з розгляду, оскільки воно потребує доопрацювання.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини