Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:53:33

Ще 165 чернігівських сімей з немовлятами одержать матеріальну допомогу від міста

23.01.2021   12:26Агенцiя

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 21 січня, погодив черговий список таких сімей.

Тож у січні одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 1 405 000 гривень отримають 165 чернігівських сімей з немовлятами.

А саме:
    83 сім'ї - по 5 тис.грн на першу дитину – на загальну суму 415 тис.грн;
    65 сімей - по 10 тис.грн на другу дитину – на загальну суму 650 тис.грн;
    10 сімей - по 20 тис.грн на третю дитину – на загальну суму 200 тис.грн;
    3 сім'ї - по 20 тис.грн на четверту дитину - на загальну суму 60 тис. грн;
    1 сім'я - 20 тис. грн на п'яту дитину - на загальну суму 20 тис.грн;
    1 сім'я - 20 тис. грн на восьму дитину - на загальну суму 20 тис.грн;
    2 сім’ї при народженні двійні - на загальну суму 40 тис.грн;

Нагадуємо, що така матеріальна допомога видається батькам, які постійно проживають з дитиною та мають свідоцтво про її народження, а також зареєстровані в місті Чернігові.

Пакет документів, який розглядається комісією з попереднього вивчення питання надання допомоги при народженні, батьки подають до відділу звернень громадян Чернігівської міської ради (вул.Шевченка, 9). Звернутися за допомогою можна протягом року з дня народження дитини.

Програма підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки затверджена рішенням Чернігівської міської ради від 21.09.2017 року №23/VII-3 зі змінами №27/VII-6, №35/VII-15.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.