Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:51:16

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

21.01.2021   09:02Агенцiя

Інформаціяпро надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 20 січня до 8:00 21 січня 2020 року.

Протягом минулої доби зареєстровано 8 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 6 пожеж в житловому секторі. Внаслідок цих подій загинуло 2 особи та 2 особи постраждало.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в м. Чернігові по вул. Рокосовського біля будинку №43 о 07 год. 56 хв. 20 січня водій автомобіля «Honda Civic» здійснив наїзд на пішохода, яка переходила проїжджу частину в межах нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід отримала тілесні ушкодження та каретою екстреної медичної допомоги була доставлена до КНП «Чернігівська міська лікарня №2»;

- в м. Чернігові по проспекту Перемоги біля будинку №125 о 17 год. 15 хв. 20 січня водій автомобіля «PEUGEOT 107» на нерегульованому пішохідному переході здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримала тілесні ушкодження та каретою екстреної медичної допомоги була доставлена до КНП «Чернігівська обласна лікарня».

Пожежі в житловому секторі – 6:

- в смт Добрянка Ріпкинського району по вул. Центральна о 07 год. 11 хв. 20 січня сталася пожежа в квартирі одноповерхового багатоквартирного житлового будинку (15х30 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни та майно. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей;

- в с. Степанівка Борзнянського району в господарстві по вул. Польова  о 07 год. 48 хв. 20 січня сталася пожежа житлового будинку (6х12 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено перекриття на площі 4 кв.м, пошкоджено стіни на площі 2 кв.м. Причина пожежі - недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів;

- в м. Борзна в господарстві по вул. Міжнародна о 10 год. 50 хв. 20 січня сталася пожежа літньої кухні (4х6 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття та стіни. Причина пожежі - недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів;

- в с. Харитонівка Срібнянського району в господарстві по вул. Зарічна о 22 год. 13 хв. 20 січня сталася пожежа літньої кухні (6х8 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю на площі 40 кв.м, пошкоджено перекриття на площі 7 кв.м та майно. Причина пожежі - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів;

- в м. Остер Козелецького району в господарстві по вул. Зайцева о 23 год.  56 хв. 20 січня сталася пожежа житлового будинку (9х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни та майно. Причина пожежі та збитки встановлюються. На місці пожежі виявлено тіло господаря, 1955 року народження;

- в с. Побочіївка Срібнянського району в господарстві по вул. Незалежності о 03 год. 09 хв. 21 січня сталася пожежа житлового будинку (8х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено перекриття на площі 5 кв.м та майно. Причина пожежі - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Доповнення до інформації щодо пожежі:

Внаслідок пожежі, яка сталася об 11 год. 50 хв. 19 січня у с. Брусилів Чернігівського району по вул. Нова, о 23 год. 10 хв. 20 січня помер чоловік, 1968 року народження, який отримав термічні опіки ІІ-ІІІ ступеню під час пожежі і був госпіталізований до КНП «Чернігівська обласна лікарня».


Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 20 січня до 20 години 21 січня очікується мінлива хмарність, невеликий сніг, місцями слабка ожеледь. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південний 7-12 м/с. Температура вночі 11-16º морозу, вдень від 3° морозу до 2º тепла.
По м. Чернігову очікується мінлива хмарність, невеликий сніг, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південний 7-12 м/с. Температура вночі 12-14º морозу, вдень від 1º морозу до 1º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини