Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:11:11

Виявлено 275 нових випадки COVID-19

15.01.2021   15:57Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 15 січня в області зафіксовано 275 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 76 чернігівців, 11 прилучан, 26 жителів Чернігівського району, 24 – Новгород-Сіверського, 38 – Варвинського, 19 – Ріпкинського та десяти – Борзнянського. По 20 випадків інфікування у Ніжині та Бобровицькому районі, 18 – у Бахмацькому, п’ять – у Прилуцькому, троє – у Городнянському, двоє – у Куликівському, по одному у Сосницькому, Сновському і Коропському. За минулу добу госпіталізовано 19 осіб, решта лікуються амбулаторно.

На жаль, маємо два летальні випадки. Від ускладнень спричинених коронавірусною інфекцією померло двоє чоловіків: 81-річний з Чернігова та 73-річний з Прилуцького району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 169 осіб. З них 15 чернігівців, 14 жителів Новгород-Сіверського району, 11 – Козелецького, дев’ять – Ніжинського, стільки ж прилучан. По шість одужавших у Варвинському, Ічнянському, Чернігівському районах та у Ніжині, по 12 – у Корюківському і Менському, по п’ять – у Прилуцькому, Сосницькому, Носівському, Коропському та Сновському районах. По чотири хворих одужало у Бобровицькому, Бахмацькому, Семенівському і Куликівському районах, по два – у Городнянському й Талалаївському, вісім – у Ріпкинському, сім – у Борзнянському та три у Срібнянському. З них 29 інфікованих перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 32 176 випадків захворювання COVID-19, з них:
– 20 630 пацієнтів одужало;
– 10 652 — лікується амбулаторно;
– 398 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 458 летальних випадків;
– 38 осіб померло із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 400 ПЛР-досліджень та 725 ІФА-тестувань.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.