Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:00:24

Упродовж минулого тижня надзвичайники врятували 2 особи та 53 рази залучалися до ліквідації пожеж

11.01.2021   14:22Агенцiя

Упродовж минулого тижня з 4 по 11 січня щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебували на цілодобовому чергуванні 227 чоловік особового складу, 62 одиниці основної і спеціальної техніки.

Вогнеборці ліквідували 31 пожежу, 22 з яких виникли у житловому секторі громадян, 2 на об'єктах різних форм власності, 4 на транспорті та 3 інші. 5 січня у м. Остер під час ліквідації пожежі житлового будинку врятовано 70-річну господарку та 69-річного чоловіка.

Нажаль, 4 січня у с. Сидорівка Борзнянського району у вогні загинув 92-річний господар помешкання, а 9 січня у с. Красилівка Козелецького району внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі загинула 80-річна жінка.

5 січня фахівці відділення групи рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення у складі 8 чоловік особового складу та 3 одиниць техніки проводили заходи з порятунку жінки, яка впала у р. Десна з автомобільного мосту поблизу м. Чернігова

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення знищено у встановленому порядку артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни, який було виявлено у Козелецькому районі.

Крім того, підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області 20 разів брали участь у проведенні невідкладних робіт під час дорожньо-транспортних пригод, вивільненні транспортних засобів зі складних ділянок доріг, наданні допомоги працівникам правоохоронних органів та екстреної медичної допомоги, прибиранні поваленого дерева з проїзної частини автодороги.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини