Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:33:25

Виявлено 94 нових випадків COVID-19

09.01.2021   17:03Агенцiя

За даними Управління охорони здоров'я Чернігівської ОДА в області станом на 9 січня підтверджено 94 нових випадки інфікування на COVID-19.

У Чернігові виявлено 30 нових випадків, у Ніжині - 15, у Новгород-Сіверському та Прилуцькому районах - по 10, у Корюківському - 9, у Козелецькому - 6, у Срібнянському захворіли четверо мешканців, у Бахмацькому, Борзнянському, Менському та Носівському - по двоє, у Сновському і Талалаївському - по одному. З них 11 хворих госпіталізовані, інші лікуються амбулаторно.

На жаль, зафіксований ще один летальний випадок. У Чернігові з підтвердженим діагнозом COVID-19 помер 80-річний чоловік. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

Також за минулу добу в області ще 180 пацієнтів одужали від COVID-19. Одужали 23 чернігівців, 17 ніжинців та 9 прилучан. У Чернігівському, Бахмацькому, Варвинському та Ріпкинському районах одужали по 9 осіб, у Куликівському, Ніжинському та Носівському - по вісім, у Менському, Сосницькому та Сновському - семеро у кожному, у Корюківському, Новгород-Сіверському і Талалаївському - по шестеро, у Козелецькому - п'ятеро, у Борзнянському, Ічнянському та Срібнянському - четверо у кожному, у Бобровицькому, Городнянському, Коропському, Прилуцькому та Семенівському - по троє. З них 15 перебувають на госпіталізації.
Підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в області – 31 440. З них:
-    19 296 пацієнтів одужали;
-    11 271 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
-    394 перебуває на госпіталізації в ЗОЗ;
-    448 летальних випадків;
-    31 померла особа із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області проведено 232 ПЛР-тестів та 710 ІФА-досліджень.

Останні новини Чернігівщини

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.