Чернігівським представникам бізнесу пояснили, як вони мають готуватися до перевірок Держпродспоживслужби
«Підготовка ресторанного бізнесу до перевірки ДПСС» - ініційований громадською організацією «Ресторанна гільдія» онлайн-захід під такою назвою пройшов 21 грудня.
Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен в якості доповідача ознайомив учасників вебінару з їхніми правами та обов’язками під час перевірок та зосередив увагу на особливостях діяльності суб’єктів господарювання в умовах карантинних обмежень.
Крім того, представники закладів громадського харчування більше дізналися про плани перевірок на наступний рік, новації у харчовому законодавстві України, уніфіковані акти перевірок, спрощений підхід до впровадження системи ХАССП та алгоритм поведінки бізнесу у випадку порушень з боку контролюючих органів здійсненні заходів контролю.
Останні новини Чернігівщини
На Чернігівщині видалено понад 20 тонн безхазяйних пестицидів 11:43
У листопаді на території області проведено комплекс робіт з видалення безхазяйних та непридатних до використання хімічних засобів захисту рослин (ХЗЗР). За результатами заходів утилізовано понад 20 тонн отруйних речовин.
Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:40
Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди та 2 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.
Чернігів розширив соціальні послуги для сімей із дітьми завдяки проєкту ЮНІСЕФ 11:31
8 грудня в Чернігові відбулося засідання Координаційної ради з реалізації Стратегії забезпечення права кожної дитини на зростання в сімейному оточенні на 2024–2028 роки.
11 грудня: цей день в Україні і світі 09:22
День 1387 Російська агресія - Day 1387 Russian aggression